25 Ocak 2017 Çarşamba

YOUNGBLOOD MAKYAJ ÜRÜNLERİ

YOUNGBLOOD MAKYAJ ÜRÜNLERİ
www.eczanedesin.com'da
Süper İndirim Fırsatları
İncelediniz mi ?

TOZ MİNERAL FONDOTENLER
Bu ürün YOUNGBLOOD Mineral Makyaj markasına dair her şeyi başlatan üründür. Pauline ilk yarattığı ürün olan Toz Mineral Fondöteni ,cilt tipi ne olursa olsun, bütün kadınların makyaj ihtiyacına cevap vermek için geliştirdi.Youngblood’ın toz fondöteni birçok bakımdan eşsizdir. Ultra ince mineraller uzun süre dayanıklı bir kapatma sağlar.
LİKİT MİNERAL FONDOTENLER
Yougblood’ın Likit Mineral Fondöteni derinlemesine nemlilik kazandırır ve sağlıklı, süregelen doğal bir parlaklığın ortaya çıkmasını sağlar. İçeriğinde nadir bulunan tuzu azaltılmış deniz suyu ile cildi nemlendirirken aynı zamanda da pürüzsüzleştirir.Cildi yatıştıran eşsiz bitkisel karışımı ve yirmiden fazla okyanus mineralleri içerir.    
COMPACT MİNERAL FONDOTENLER
Bu çok yönlü kompakt (sıkıştırılmış pudra)pürüzsüz, mat görünüm için mineraller ve pirinç tozunun birleşiminden oluşmuştur. Sıradışı kapatıcı özelliğinin yanı sıra hem tek başına hem ikisi birarada pudra/fondöten gibi kullanılabilir.Pratik ambalajı sayesinde her an çantada makyajı tazelemek üzere bulunduralabilir.
MAKYAJ BAZI NEMLENDİRİCİLİ PUDRA
Bu yenilikçi, çok amaçlı pudra cildi dengede ve tazelenmiş tutar, nemi cilde hapseder, ve doğal olarak fazla yağı emer. Yüksek performanslı, ultra ince, şeffaf ve super ipeksi bu pudra kusurları ve kırmızılığı dağıtır; kusursuz, gözeneksiz bir cilt sağlar.Bu yenilikçi, çok amaçlı pudra cildi dengede ve tazelenmiş tutar, nemi cilde hapseder, ve doğal olarak fazla yağı emer.    
TOZ MİNERAL SABİTLEYİCİ 
Youngblood’ın bu eşsiz pudrası içeriğindeki pirinç nişastası özü sayesinde gün içersinde ciltteki istenmeyenparlamaya karşı en iyi korumadır. Aşırı yağı emer ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur. Cildi kurutmayan bu yarı şeffaf pudra nemi cilde bağlayıcı ve cildi yatıştırıcı özelliklere de sahiptir.
COMPACT MİNERAL KAPATICI
Kremsi, ışığı yansıtan özellikteki Youngblood kapatıcılarının nasıl sihirli şekilde ince çizgileri düzleştirdiğini ve gözaltı halkalarını aza indirdiğini göreceksiniz. Piyasada bulunan yaşlı gösteren diğer kapatıcıların aksine, Youngblood’ın kapatıcısı ışık yansıtıcı içerikleri ile ince çizgilerin görünümünü azaltır; ince yapısı sayesinde ürün ince çizgilerin içine dolmaz.
TOZ MİNERAL YÜZ RENKLENDİRİCİ
Lunar Dust ışığı yansıtıcı, ince şekilde öğütülmüş toz pudradır ve ciltte, bacaklarda, omuzlarda ve dekoltede
bronzlaştırıcı veya öne çıkartıcı olarak kullanılabilir. Bu pudrayı her nereye sürerseniz şeffaf bir parlaklık yaratır
ve cildi ışıltılı bırakır. 
TOZ MİNERAL RADİANCE (IŞILTILAR)
Bu ışığı yansıtıcı mineral toz pudra yüz,omuz,bacaklar ve dekoltede baştan aşağı bronzlaştırıcı olarak kullanılabilir. Son derece kalıcıdır ve çok yönlü bir alıktır. Aydınlatır ve ciltte ışık oyunları yaratır. Uygulandığı andaki ultra hafif ve ipeksi his en önemli özelliklerinden biridir. Tek başına veya makyajın üzerine renk katmak üzere kullanılabilir.
TOZ MİNERAL ALLIK
Toz mineral allıklarımız renk veren pigmentler ile yanaklar ve şakaklarda sağlıklı, şeffaf bir parlaklık sunar. Uygulandığında hafif, krem gibi kaygan ve ipeksi bir his bırakır. Bu uzun süre kalıcı formül uygulama sırasında renklerle doğal bir parlaklık yaratır ve elmacık kemikleri üzerinde aydınlık bir parıltıyı daha da açığa çıkarır.
COMPACT MİNERAL ALLIK
Kompakt mineral allıklar da aynen toz mineral allıklar gibi aynı doğal içeriklerle formüle edilmiştir ki cilt aynı canlılığı kazanır. Elmacık kemikleri üzerinde doğal, ışıltılı parlaklık elde etmek için kullanın. Bu yüksek performanslı ürün uygulandığında kremsi bir his yaratır.
Youngblood
Pauline Youngblood Soli, Youngblood markasını, saf ve doğal içerikli makyaj serisi geliştirme hayaliyle ortaya çıkarmıştır. Pauline Youngblood, kadınların güzel görünmesinin öncelikli hedefi olacağını belirtmiştir.
Youngblood, dünyaca ünlü makyaj malzemesi markaları arasında yer alır. Ürünleri mineral ve doğal içeriklidir. Youngblood ürünleri, bayanlara daha doğal ve güzel bir görünüm kazandırmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Fondöten, allık, mineral pudra, fırça, ruj, göz kalemleri, farlar, maskara, dudak kalemi ve dudak parlatıcısı ile zengin ürün çeşidine sahiptir.
Kadınların çoğu, cilt kusurlarını kapatmak için veya daha güzel ve kusursuz görünmek için makyaj yaparlar. Yani makyaj yapmak, çoğu kadının vazgeçemediği bir alışkanlıktır. Makyaj uygulaması ancak doğru ürünlerle yapıldığında istenilir sonuçlar elde edilebilir.
Makyaj malzemelerinin kalitesi ve içeriği kadar, makyaj yaparken kullanılacak aksesuarların da çok önemi vardır. Çünkü makyaj uygulaması bu aksesuarlarla yapılır.
Youngblood Likit Mineral Fondöten, cildin kusursuz görünmesine yardımcıdır. Okyanus mineralleri ve bitkisel maddeler içerir. Değişik cilt tonları için hazırlanmış renk seçenekleri mevcuttur. Cilde kadifemsi bir görünüm sunmaya çalışır. Normal ve normalden kuruya yönelik ciltlerin kullanımı için idealdir. Cilt tonunda eşitlenmiş bir görünüm sunmaya çalışır.
Youngblood fondöten, toz mineral ve likit mineral çeşitleri bulunur. Youngblood Toz Mineral Fondöten,ciltteki lekeler, çizgiler, kırışıklıklar, sivilce-akne ve izleri gibi istenmeyen kusurları kapatmada yardımcıdır. Tüm ciltlerin kullanımına uygundur. Fondöten, pudra ve kapatıcı olarak kullanılır. Farklı renk seçenekleriyle her türlü cilt tonuna uygundur.
Youngblood pudra, uzun süre kalıcı ve mat makyaj sağlamaya yardımcı mineral sabitleyici pudradır. Talk içermeyen, hafif ve şeffaf yapıya sahiptir ve ürün aşırı yağı emme ve makyajı sabitlemeye yardımcı özelliktedir.
Youngblood Concealer, kapatıcı fırça ve compact mineral kapatıcı çeşitleri bulunur. Youngblood Ultimate Concealer Compact Mineral Kapatıcı, yoğun kremsi kıvamda kapatıcıdır. Göz çevresindeki halkalanmalar, şişmeler, morluklar ve ciltteki lekelenmeleri kapatmaya yardım eder. Açık, orta ve koyu renkli olmak üzere üç farklı renk seçeneği vardır.
Kusursuz bir makyaj, bütünsel olandır. Makyajın tamamlayıcı unsurlarından biri de allık kullanımıdır. Allık yapılan makyaja ve cilde renk katar. Youngblood Krem Mineral Allık, krem formülü ile cilde renk verirken aynı zamanda yumuşaklık hissi sağlamaya yardımcıdır. Elmacık kemiklerinizi ya da yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz yerleri, belirginleştirmenize yardımcıdır. Ciltte uzun süre kalıcılık gösterir.
Youngblood allık, Toz Mineral Allık Sherbet, koyu pembe şeftali tonunda allıktır. Renk pigmentleri içermektedir ve ürün yanaklara sağlıklı, canlı, güzel ve doğal serisi kazandırmaya yardım eder. Bacalı kapağı ürünün eşit dağılmasını sağlamayı kolaylaştırır.
Kadınlar, genellikle gözlerini ön plana çıkarmak isterle. Gözlere derinlik katmayı, anlam katmayı arzularlar. Ancak her ürün göz çevresinde kullanıma uygun değildir. Youngblood Gel Eyeliner, belirgin ve çarpıcı bakışlara sahip olmanıza yardımcı olur. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Göz güzelliğinizi ortaya çıkarmaya çalışan ürünü, jel formu sayesinde kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
YOUNGBLOOD ÜRÜNLERİ
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 1 HANDI FLAT TOP TMA KAPATICI FONDOTEN FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 2 SMALL KABUKI KUCUK BOY KAPATICI FONDOTEN PUDRA FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 10 BROWN FAUX SLANT KESIK UCLU FAR VE EYELINER FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 8 BROWN FAUX SMUDGER GOZ MAKYAJI GOLGE ICIN FAR FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 7WET DRY SHADOW ISLAK KURU FAR FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 6 TAPARED CHEEK KESIK UCLU ALLIK FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 4 BROWN FAUX FOUNDATION LIKIT FONDOTEN FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 9 BROWN FAUX SMALL ALL OVER FAR VE KAS FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN KABUKI BRUSH BUYUK BOY KAPATICI FONDOTEN PUDRA FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 1 ULTIMATE FOUNDATION TAM KAPATICI FONDOTEN FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSH CLEANER FIRCA TEMIZLEME SPREYI
YOUNGBLOOD FLOCKED SPONGES COK AMACLI MAKYAJ SUNGERI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 3 BROWN FAUX ROUNDED FACE ORTA KAPATICI FONDOTEN PUDRA FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 2 BABY BUKI KUCUK BOY KAPATICI FONDOTEN PUDRA FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 8 CREASE BRUSH GOZ MAKYAJI GOLGE ICIN FAR FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 7 EYESHADOW FAR FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 3 SUPER POWDER ORTA KAPATICI FONDOTEN PUDRA FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 4 LIQUID FOUNDATION LIKIT FONDOTEN FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN FLAWLESS FACE KAPATICI YUZ VE ALLIK FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 10 LUXURIOUS ANGLE BRUSH KESIK UCLU FAR VE EYELINER FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 5 CONCEALER KAPATICI FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 6 CONTOUR BLUSH KESIK UCLU ALLIK FIRCASI
YOUNGBLOOD LIPLINER 1.1GR MINERAL DUDAK KALEMI POUT DUDAK TONLARINDA DUDAK KALEMI
YOUNGBLOOD LIPLINER 1.1GR MINERAL DUDAK KALEMI PLUM ACIK PEMBE TONLARDA DUDAK KALEMI
YOUNGBLOOD LUNAR DUST 8 GR SUNSET PEMBE TON ISILTILI PUDRA
YOUNGBLOOD MINERAL PRIMER MAKYAJ BAZI
YOUNGBLOOD MINK MİNERAL LEGHTENING MASCARA 10 ML KAHVE RENKLI DOLGUNLASTIRICI VE UZATICI MASKARA
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4 GR DRAGON FRUIT KOYU PEMBE TONLARDA RUJ
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4 GR DEBALICIOUS UCUK PEMBE TONLARDA RUJ
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4 GR BISTRO BORDO TONLARDA RUJ
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4 GR VIXEN KIRMIZI TONLARDA RUJ
YOUNGBLOOD LIPLINER 1.1GR MINERAL DUDAK KALEMI MALT KAHVE TONLARINDA DUDAK KALEMI
YOUNGBLOOD AUBURN BROW KIT 3 GR KAS FARI SETİ
YOUNGBLOOD LIPLINER 1.1GR MINERAL DUDAK KALEMI TRULY RED KIRMIZI TONLARDA DUDAK KALEMI
YOUNGBLOOD LUNAR DUST 8 GR DUSK BRONZ TON ISILTILI PUDRA
YOUNGBLOOD EYE DUO PENCIL SHARPENER KALEMTIRAS
YOUNGBLOOD MINERALS IN THE MIST RELAX 120 ML GUNLUK TAZELEYICI RAHATLATICI VE NEMLENDIRICI MIST SPREY
YOUNGBLOOD ANTI SHINE MATTIFIER 7 GR KREMSI YAPIDA KARMA VE YAGLI CILTLER ICIN PARLAMA ONLEYICI
YOUNGBLOOD ULTIMATE CONCEALER 2GR COMPACT MINERAL KAPATICI TAN KOYU RENKLI
YOUNGBLOOD ULTIMATE CONCEALER 2GR COMPACT MINERAL KAPATICI MEDIUM ORTA RENKLI
YOUNGBLOOD ULTIMATE CONCEALER 2GR COMPACT MINERAL KAPATICI FAIR ACIK RENKLI
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN WARM BEIGE KOYU BUGDAY TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN TOFFE KOYU BRONZ TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN TAWNEE BRONZ TENLER 10G
YOUNGBLOOD PRESSED INDIVIDUAL EYESHADOW 4GR SIKISTIRILMIS MINERAL FAR ALABASTER TEN RENGI
YOUNGBLOOD PRESSED INDIVIDUAL EYESHADOW 4GR SIKISTIRILMIS MINERAL FAR GILDED ACIK TOPRAK TONDA
YOUNGBLOOD PRESSED INDIVIDUAL EYESHADOW 4GR SIKISTIRILMIS MINERAL FAR PLATINUM GRI PLATIN TONDA
YOUNGBLOOD PRESSED INDIVIDUAL EYESHADOW 4GR SIKISTIRILMIS MINERAL FAR SAPPHIRE GRI MAVI TONDA
YOUNGBLOOD MINERAL RADIANCE 9.5GR MINERAL ALLIK (ISILTILAR) SUNSHINE BRONZ TON ISILTILI
YOUNGBLOOD MINERAL RADIANCE 9.5GR MINERAL ALLIK (ISILTILAR) SUNDANCE BRONZ TON ISILTILI
YOUNGBLOOD MINERAL RADIANCE 9.5GR MINERAL ALLIK (ISILTILAR) SPLENDOR PEMBE TON ISILTILI
YOUNGBLOOD MINERAL RADIANCE 9.5GR MINERAL ALLIK (ISILTILAR) RIVIERA PEMBE VE SEFTALI TON IKILI ISILTILI
YOUNGBLOOD PRESSED BLUSH 2GR COMPACT MINERAL ALLIK TANGIER ACIK SEFTALI TONDA
YOUNGBLOOD PRESSED BLUSH 2GR COMPACT MINERAL ALLIK BLOSSOM PEMBE TONDA
YOUNGBLOOD PRESSED BLUSH 2GR COMPACT MINERAL ALLIK NECTAR SEFTALI TONDA
YOUNGBLOOD LIP GEL 7 GR BARED YAVRUAGZI
YOUNGBLOOD LIP GEL 7 GR CONFESSED PEMBE KIRMIZI TONLARDA
YOUNGBLOOD GEL LINER 3 GR BLACK ORCHID MURDUM
YOUNGBLOOD GEL LINER 3 GR ECLIPSE SIYAH
YOUNGBLOOD GEL LINER 3 GR LAGOON YESIL
YOUNGBLOOD GEL LINER 3 GR ESPRESSO KAHVE
YOUNGBLOOD GEL LINER 3 GR MIDNIGHT SEA LACIVERT
YOUNGBLOOD PRESSED INDIVIDUAL EYESHADOW 4GR SIKISTIRILMIS MINERAL FAR JEWEL KOYU YESIL TONDA
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR TANGELO TURUNCU
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR CASABLANCA SOMON ISILTILI
YOUNGBLOOD LIPGLOSS DUDAK PARLATICISI 4.5GR RHAPSODY KOYU PEMBE
YOUNGBLOOD LIPGLOSS DUDAK PARLATICISI 4.5GR MARRAKECH PEMBE 
YOUNGBLOOD LIPGLOSS DUDAK PARLATICISI 4.5GR GUAVA KIRMIZI 
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN SOFT BEIGE ORTA BUGDAY TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN PEARL COK ACIK TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN NEUTRAL DOGAL TEN RENGI 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN HONEY BUGDAY TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN IVORY ACIK BEYAZ TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE MINERAL FOUNDATIONS TOZ MINERAL FONDOTEN BARELY BEIGE ACIK BUGDAY TENLER 10G
YOUNGBLOOD LOOSE RICE TOZ MINERAL SABITLEYICI PUDRA LIGHT 10 GR ACIK SEFFAF MAKYAJ BAZI VE SABITLEYICI PUDRA
YOUNGBLOOD LOOSE RICE TOZ MINERAL SABITLEYICI PUDRA MEDIUM 10 GR ORTA RENKLI MAKYAJ BAZI VE SABITLEYICI PUDRA
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR CORAL BEACH YAVRUAGZI
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS SUNTAN 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN KOYU TENLER
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS SUN KISSED 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN ACIK ORTA BUGDAY TENLER
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS SAND 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN ACIK TENLER
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS MINERAL RADIANCE MOISTIRUZER TINTED 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN RENKLI NEMLENDIRICI FONDOTEN
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS GOLDEN TAN 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN BUGDAY TENLER
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATIONS CARIBBEAN 30 ML LIKIT MINERAL FONDOTEN COK KOYU BRONZ TENLER
YOUNGBLOOD CREME MINERAL BLUSH 6GR KREM MINERAL ALLIK PLUM SATIN KOYU GUL PEMBESI TONUNDA MAT
YOUNGBLOOD CREME MINERAL BLUSH 6GR KREM MINERAL ALLIK PINK CASHMERE KARANFIL PEMBESI TONUNDA MAT
YOUNGBLOOD CREME MINERAL BLUSH 6GR KREM MINERAL ALLIK CHAMPAGNE LIFE SAMPANYA TONLARINDA ISILTILI 
YOUNGBLOOD MINERAL EYE PENCIL 1.1GR MINERAL GOZ GOZ KALEMI SLATE GRI
YOUNGBLOOD MINERAL EYE PENCIL 1.1GR MINERAL GOZ GOZ KALEMI PASSION MURDUM
YOUNGBLOOD MINERAL EYE PENCIL 1.1GR MINERAL GOZ GOZ KALEMI CHESNUT KAHVERENGI
YOUNGBLOOD MINERAL EYE PENCIL 1.1GR MINERAL GOZ GOZ KALEMI BLACK SIYAH
"YOUNGBLOOD MINERAL EYE PENCIL 1.1GR MINERAL GOZ GOZ KALEMI BLACKEST BLACK  KOYU SIYAH"
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL EYESHADOW 2GR TOZ MINERAL FAR RAVEN KOYU KUZGUNI TONDA ISILTILI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL EYESHADOW 2GR TOZ MINERAL FAR MOONSTONE BEYAZ TONDA ISILTILI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL EYESHADOW 2GR TOZ MINERAL FAR GRANITE KAHVE TOPRAK TONDA ISILTILI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL EYESHADOW 2GR TOZ MINERAL FAR CASHMERE ACIK MURDUM TONDA ISILTILI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK SHERBET SEFTALI RENGI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK ROUGE PEMBE
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK PLUMBERRY PEMBE MURDUM RENGI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK TULIP LALE PEMBESI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK CORAL REEF MERCAN RENGI
YOUNGBLOOD COMPACT MINERAL FONDOTEN WARM BEIGE KOYU TENLER 8GR SIKISTIRILMIS MINERAL FONDOTENLER
YOUNGBLOOD COMPACT MINERAL FONDOTEN SOFT BEIGE ACIK ORTA BUGDAY TENLER 8GR SIKISTIRILMIS MINERAL FONDOTENLER
YOUNGBLOOD COMPACT MINERAL FONDOTEN NEUTRAL ACIK TENLER İÇİN SIKISTIRILMIS MINERAL FONDOTENLER
YOUNGBLOOD COMPACT MINERAL FONDOTEN HONEY BUGDAY TENLER 8GR SIKISTIRILMIS MINERAL FONDOTENLER
YOUNGBLOOD BRUSHES BY KAREN 5 ULTIMATE CONCEALER KAPATICI FIRCASI
YOUNGBLOOD BRUSHES DOGAL FIRCALAR 9 EYEBROW BRUSH KAS FIRCASI
YOUNGBLOOD PRESSED MINERAL 4GR EYESHADOW QUAD 4LU FAR SETI STARLET GRI TONLARDA 4LU FAR PALETI
YOUNGBLOOD PRESSED MINERAL 4GR EYESHADOW QUAD 4LU FAR SETI SHANGAI NIGHTS PEMBE BEYAZ KAHVE TONLARDA 4LU FAR PALETI
YOUNGBLOOD PRESSED MINERAL 4GR EYESHADOW QUAD 4LU FAR SETI GLAMOUR EYES KAHVE VE MAVI TONLARDA 4 LU FAR PALETI
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR ROSEWATER GUL KURUSU
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR KRANBERRY PEMBE
YOUNGBLOOD CREME MINERAL BLUSH 6GR KREM MINERAL ALLIK TAFFETA PEMBE TONLARDA ISILTILI
YOUNGBLOOD HI DEFINITION HYDRATING MINERAL PERFECTING POWDER 10 GR SEFFAF SABITLEYICI NEMLENDIRICILI SON DOKUNUS PUDRASI
YOUNGBLOOD PRESSED BLUSH 2GR COMPACT MINERAL ALLIK TEMPTRESS BLUSH BRONZ TONDA
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL EYESHADOW 2GR TOZ MINERAL FAR KASBASH MERCAN RENKLI TONDA ISILTILI
YOUNGBLOOD CRUSHED MINERAL BLUSH 3GR TOZ MINERAL ALLIK SHERBET
YOUNGBLOOD MINERAL LENGHTENING MASCARA 10 ML SIYAH RENKLI DOLGUNLATIRICI VE UZATICI MINERAL MASKARA
YOUNGBLOOD MINERAL LASH PRIMER KIRPIK BESLEYIC RIMEL BAZI
YOUNGBLOOD LIPSTICK 4GR RUJLAR BLISS KOYU PEMBE
YOUNGBLOOD MINERAL EYE ILUMINATING DUO CIFT TARAFLI GOZ CEVRESI AYDINLATICISI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder