24 Ocak 2017 Salı

Hamilton Güneş ürünleri

Hamilton Güneş ürünleri
%20 İndirim Fırsatı
www.eczanedesin.com/markalar/249/m

Hamilton Güneş ürünleri, bir Avustralya markası olup, yoğun güneş ışığına karşı etkin koruma amaçlı tasarlanmış ürünlerdir. Krem ve losyon formunda hazırlanmışlardır. Bilindiği gibi Avustralya güneşin en etkili olduğu ve güneş koruma ürünlerine  en yoğun ihtiyaç duyulan ülkelerden biridir. Hamilton markasının yıllara dayanan tecrübesi hassas ciltlere sahip Türk halkının da hizmetinde. Hamilton güneş ürünlerini www.eczanedesin.com sitemizden indirimli olarak online satın alabilirsiniz. Yüz için güneş koruma ürünleri Çocuklar için güneş ürünleri, Vücut için güneş ürünleri. 
Hamilton :
Dermo kozmetik alanında dünya çapında ilgi ve beğeni toplayan pek çok firma bulunmaktadır. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumaya ve bu arada nem kazandırmaya yardım eden ürünleri ile Hamilton da bu firmalara arasında bulunmaktadır.
Cilde zararlı pek çok iç ve dış etken vardır. Dış etkenler arasında zararlı güneş ışınları cilt için oldukça yıpratıcı etkiye sahiptir. Güneş, ciltte lekelenme, erken yaşlanma belirtileri, hücre hasarları, kuruluk, cilt problemlerinde artış gibi daha pek çok zarara neden olmaktadır.
Cildin zararlı UV ışınlarından korunması gerekir. Her cildin yapısına uygun ürünlerle bakımının yapılması gerektiği gibi, güneşten de bu şekilde korunması gerekir.
Bu ihtiyaçları göz önünde bulunduran Avustralya kökenli Hamilton firması da buna uygun çalışmalar yapmaktadır. Hamilton, sporcular ve hassas ciltler için güneş korumasını ön plana alarak cildin zararlı ışınlardan korunmasına yardım eden ürünler tasarlamaktadır.
Hamilton güneş kremleri, cildinizi maruz kalacağı zararlı güneş ışınlardan korumaya ve nem vermeye yardım eder. Yüz ve vücut için farklı özelliklerde, farklı koruma faktörlerine sahip değişik ürünleri bulunmaktadır.Hamilton Everyday Face Spf30+ Yüz için Güneş Koruyucu Krem, yüzünüzü güneşin zararlı ışınlarına karşı korumaya yardım ederken aynı zamanda hafif renkli yapısı ile cilde daha eşitlenmiş bir cilt tonu sunmaya yardım eder. Matlaştırıcı etkiye sahiptir.
Hamilton family serisi ve Hamilton family cream ürünleri ile sadece kendinizi değil tüm ailenizi güneşten ve güneş kaynaklı sorunlardan korumaya yardım eder.
Hamilton Sportblock Spf 70, özellikle sporcular için özel olarak tasarlanmıştır. Cilde yüksek bir güneş koruması sağlamaya yardım eder, suya karşı dayanıklıdır. Özellikle koşu, tenis, futbol, yürüyüş gibi sporlarla uğraşan ve zamanının büyük kısmını açık alanda ve terleyerek geçiren kişilere özeldir. Ter ve suya dayanıklı ürün, aynı zamanda etkili bir güneş koruması sağlamaya yardım eder.
Hayatınız boyunca vücuda aldığınız güneş ışınları genellikle 18 yaşına kadar en üst düzeydedir. Bu nedenle özellikle bu döneme kadar zararlı UV ışınlarından korunmak çok önemlidir.
Çocuklarınızın ve sürekli güneş altında kalmak zorunda kalan kişilerin, cildi çok açık renk olanların yüksek koruyucu içeren ürünlerle korunması gerekir. Cildin yağlı ya da kuru olması, ten renginin açık ya da koyu olması da güneş koruyucu seçerken önemli faktörlerdir.
Hamilton Toddler Çocuk Güneş Koruyucu Spf 50 Losyon, yüksek koruma faktörü içeren çocuklara özel, güneş koruyucu bir üründür. Parfüm içermez ve içeriği çocuk cildine özeldir. Etkisini 4 saate kadar koruyabilen ürün, cildi nemlendirir ve suya karşı dayanıklı özelliktedir.
Hamilton Sensitive serisi de hassas cilde sahip kişiler için üretilmiştir. Cildin hassasiyetine göre formüle edilmiştir ve zararlı UV ışınlarından korumaya yardım eder.
Ürünlerin losyon ve krem formunda seçenekleri bulunmaktadır. Hamilton güneş kremi kullananlar, memnuniyetlerini dile getirmektedir.
Sizin ve en değerli varlığınız olan ailenizin yazın tadını doyasıya yaşaması için siz de Hamilton ürünlerini tercih edin ve cildinize hak ettiği değeri verin.
HAMİLTON ÜRÜNLERİ
Hamilton Family Spf30+ Güneş Koruyucu Sprey 100ml
Hamilton Güneş Koruyucu Spf30 Losyon 125ml
HAMILTON EVERYDAY FACE CREAM SPF 50  75 GR-YUZ ICIN GUNES KORUYUCU KREM
HAMILTON OPTIMAL LOTION SPF 50+  250 ML - GUNES KORUYUCU LOSYON 
HAMILTON OPTIMAL LOSYON SPF 50+ 125 ML
HAMILTON SENSITIVE LOTION SPF 50  265 ML-GÜNEŞ KORUYUCU LOSYON 
HAMILTON TODDLER  LOTION SPF50-250 ML- COCUK GUNES KORUYUCU LOSYON
HAMILTON TODDLER ROLL ON-SPF 50-50 ML
HAMILTON ACTIVE FAMILY SPF 50-LOSYON 125 ML
HAMILTON ACTIVE FAMILY SPF 50-LOSYON 250 ML
HAMILTON ACTIVE FAMILY SPF 50-LOSYON 500 ML
HAMILTON ACTIVE FAMILY LOTION SPF 50-110 GR
HAMILTON SPORT LOTION SPF 50  125 ML-GUNESTEN KORUMA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder