1 Ocak 2017 Pazar

DERMOKOZMETİK ÜRÜNLER

DERMOKOZMETİK Ürünlerde
Süper Fırsat İndirimleri Devam Ediyor
www.eczanedesin.com'da
Fırsatları Kaçırmayın
Üstelik 150 TL Üzeri Siparişlerinizde
Bedava Kargo Fırsatı
www.eczanedesin.com
DERMOKOZMETİK NEDİR ? 
NEDEN DERMOKOZMETİK ?

Dermokozmetik Nedir ?
Neden Dermokozmetik ? 

Dermokozmetik Nedir?
Cilt güzelliği ve sağlığı her dönem çözüm aranan önemli konulardan bir tanesi olmuştur.Tüm vücudumuzun dışını örten cıidimiz deriyle kaplıdır.bu nedenledir ki ;cok büyük titizlikle korunmalıdır.Cildimizin (derimizin) kalınlığı 1-4 mm aralığındadır.Vücudumuzun en büyük ve ağır tek organıdır.Cildimiz vücut  ağırlığımızın % 16 'sını olusturmaktadır.En ince deri göz kapaklarımızda  en kalın deri ise ayak tabanlarımız da bulunur.Cildimiz vücut ısısını , ayarlayarak koruma görevini üstlenir.Terleme ile soluk alıp,Isı ayarlama işlevini yerine getirmiş olur.
Dünyada teknolojinin ilerlemesiyle,sağlık alanında ki bilimsel gelişmelerin hızla artması,cildimize uzun sürede zarar vermeyecek , sağlığını koruyacak ve istediğimiz görüntüyü kazandıracak çözümlere ulaşılmıştır.Bunlardan biri ve en önemli olanı dermokozmetik ürünlerdir. Dermokozmetik; ciltte oluşmuş olan problemlerin çözülmesine  yada en aza indirgenmesine destek olan, labaratuvar ortamında bitkisel ürünlerin test edilerek ilac özelliği kazandırılarak oluşturulmuş klasik kozmetik ürünlerden tamamen farklılaştırılmış cilt bakım ürünlerine verilen isimdir.
Dermokozmetik ürünlerin kullanıldığı dermokozmetik uygulamaları ile aşağıdaki problemler çözülebilir:

Cilt lekeleri,
Sivilce ve Akne Oluşumu ve Lekeleri,
Ciltte yaşlanma,
Bölgesel Yağlanma,
Kırışıklık,
Selülit,
Cilt çatlakları
Estetik ihtiyaçlar,
Yağlı cilt tedavisi,
Kuru cilt tedavisi,
Tıkalı, açık veya genişlemiş gözenekler,
Saç dökülmesi,

Neden Dermokozmetik ?
1- Cildinizi tanımadan problemlerini çözmeye çalışmanız uzun vadede mümkün değildir. Dermokozmetik uygulama desteği alarak cildinizi tanımanız ve cilt tipinizi öğrenmeniz gerekir. Cilt tipiniz yaşam boyunca aynı özellikleri taşımaz. Yaşınızın ilerlemesi, günlük hayatınızın getirdiği stres  geçirilen hastalıklar ,serbest radikaller .... vs cilt tipinizin değişmesine sebep olacaktır. Vücudunuzdaki herhangi bir sağlık problemi ile ilgili uzman desteği aldığınız gibi cildiniz ile ilgili problemlerde uzmanından destek alırsanız problemlerinizin kaynağını kısa sürede bulabilir ve sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsiniz.
2- Kozmetik ürünler akne ve sivilce izleri gibi problemlerinizi çözen değil kapatan ürünlerdir. Dermokozmetik ürünler ise medikal bir yaklaşım ile problemlerinizi çözmeyi hedefler.Derinin alt katmanlarına kadar ulaşmasıyla problemlerin oluşmasının engellenmesi hedeflenir.
3- Dermokozmetik ürünler doğal ürünlerden laboratuvar ortamında en ayrıntılı testlerden geçirilerek üretildiklerinden kozmetik ürünlere göre daha sağlıklıdır. Bu nedenle dermokozmetik uygulamalar cilt bakımınıza katkı sağlar ve sürekli tekrar eden cilt problemleriniz ile savaşır.

Dermokozmetik Uygulamalar Nelerdir?
Cildinizin ihtiyacına uygun  olarak farklı dermokozmetik uygulamalar ile cildinizde oluşan problemlerinizden kurtulmanız mümkün.
1- Botoks Uygulaması: Kırışıklık tedavisi ve aşırı terleme durumlarında kullanılan bir dermokozmetik uygulamasıdır.
2- PRP(Platelet Rich Plasma): Cilt yenileme ve gençleştirme, çizgi ve kırışıklık tedavisi için kullanılan bir uygulamadır.
3- Dolgu Uygulaması: Cildinizdeki yaşlanma etkilerinden kurtulmanızı sağlayan, dudak ve yanak dolgunlaştırma için tercih edilen bir uygulama türüdür.
4- Kimyasal Peeling: Cildinizdeki leke, siyah nokta ve sivilcelerin giderilmesi için tercih edebileceğiniz bir dermokozmetik uygulamadır. İnce kırışıklıklarda da etki gösterir.
5- Dermaroller Uygulaması: Yaşlanmadan kaynaklanan sarkmalarda ve lekelerde kullanılan dermaroller cihazı ile yapılan bir uygulamadır. Ciltte yer alan çatlakların tedavisi için de tercih edilir.
6- Mezoterapi: Saç dökülmelerinde, alerjik hastalıklarda, bölgesel kilolarda, selülitte, cilt çatlaklarında ve lekelerinde etkili ve tercih edilen bir yöntemdir.
7- Lazer Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için kullanılan dermokozmetik uygulamadır.
Cildinize önem verin çünkü cildiniz değerlidir.Dolayısıyla özen göstermeniz olası sağlık problemlerinden korunmanız için önemlidir. Cildinize hak ettiği değeri cilt problemlerinizi önemseyerek göstermeniz gerekir. Bu nedenle sağlıklı ve güzel bir cilt için dermokozmetik ürünler ve dermokozmetik uygulamalardan faydalanmanızı öneririz.
Kaynak:www.moderntip.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder