24 Ocak 2017 Salı

Neostrata Ürünleri

Neostrata Ürünleri
İndirim Fırsatları
www.eczanedesin.com'da
Neostrata firması insan vücudu için gerekli olan bakımın yapılması için dermokozmetik ürünleri üretmektedir. Özellikle cilt ve vücut bakımı için gerekli olan dermokozmetik ürünlerini kendi bünyesinde bulunan laboratuarlarda, uzman dermotalogları tarafından geliştirmiş oldukları başarılı deneyler sonucunda ortaya koymuştur. Neostrata markası özellikle bayanlara has olan cilt bakım ürünleri üzerinde yoğunlaşmıştır. Firma bünyesinde bulunan tüm ürünler tamamen doğal ve organik bileşenlerden meydana gelerek müşterilerinin kullanımına sunulmaktadır. 

Yılların vermiş olduğu engin tecrübe ile dünyanın sayısız ülkesinde Neostrata ürünleri satışa sunulmaktadır. Sizler de cildinize özen gösteriyorsanız hem kaliteli hem uygun fiyata satılan, hem de doğal bileşenlerden oluşan Neostrata ürünlerini tercih etmelisiniz.

Göz çevresi, en hassas bölgelerden biridir. Dış etkilere karşı daha hassas ve savunmasızdır. Göz çevresinin sürekli nemli tutulması gerekir. Neostrata Göz Kremitüm ciltlerin kullanımına uygundur. Hassas yapıdaki göz çevresini nemlendirmeye ve ince çizgi oluşumuna karşı korumaya çalışır. Çuha çiçeği yağı, panthenol etken maddesi içerir. Göz çevresindeki dokuyu güçlendirmeye yardımcıdır.

Cildin düzenli bir biçimde temzlenmesi, sağlıklı bir cilt görünümünün temel şartıdır. Cildi, cilt yapısına uygun ürünlerle temizlemek gerekir. Neostrata Skin Active Exfoliating Wash, cildi derinlemesine temizlemeye, ölü derilerden arındırmaya yardım eder. Cildin sebum dengesini sağlamaya çalışır. Aloe, papatya, salatalık, gül, biberiye özleri içerir. Cildi temizlerken, aynı zamanda nemlendirir ve yenilemeye çalışır, yumuşaklık hissi sağlar.

Hormonal rahatsızlıklar, hamilelik, Güneşe maruz kalma vb. sebeplerden dolayı ciltte lekelenmeler görülebilir. Ciltteki leke görünümü çoğu zaman kişiyi rahatsız eder. Canlı, pürüzsüz görünen bir cilde sahip olmak, herkesin hayalidir. Neostrata Hiperpigmentasyon Kremi, ciltte var olan lekelerin azalmasına ve yeni oluşumların önlenmesine yardımcıdır. Bitkisel içeriklerle güçlendirilmiş bir formüle sahiptir. Lekelerin görünümünde açılma sağlamaya ve cilde aydınlık bir görünüm sunmaya yardım eder. Ciltteki renk tonunu eşitlemeye çalışır. Spf 15 derecelik bir güneş koruması da sağlar. Düzenli kullanım ile daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

NeoStrata Cilt Görünümünü Düzeltici Krem Spf 15, zamanla ciltte görülen ince çizgi ve kırışıklık görünümünde düzelme sağlamaya çalışır. İçeriğinde E vitamini ve güneş koruyucu filtreler bulunmaktadır. Cildi yenilemeye, pürüzsüz, ipeksi bir cilt görünümü sunmaya yardımcıdır. Sabah veya akşamları, yüz ve boyun bölgesine, dairesel hareketlerle uygulama yapabilirsiniz.

Nem, her cildin ihtiyacıdır. Elbette sağlıklı bir cilde sahip olmanın dengeli beslenmekle yakından ilişkisi vardır. Ancak dışarıdan yapılan desteklerin de önemi vardır. NeoStrata PDS Krem, cilde nem desteği sağlamaya, yenilemeye yardım eder. İleri düzeyde cilt kuruluğu sorunu yaşayan kişilerin kullanımına uygundur. Banyodan sonra tüm vücuda uygulanabilir. Kuruluk ve kabuklanma sorunu giderildikten sonra haftada 3-4 kez uygulamak yeterlidir.

Zamanın etkileri, hava şartları, Güneş ışınlarının zararlı etkileri, bir takım rahatsızlıklar, bazı cilt problemlerini de beraberinde getirebilir. Kuruluk, leke problemi, akne problemi, ince çizgi ve kırışıklıklar cilt sorunlarından bazılarıdır. Cilt sorunlarıyla mücadele etmenin en önemli yolu, cilt tipine ve ihtiyacına uygun ürünler seçmek, doğru uygulamaları yapmaktır.

Neostrata markasına ait ürünler, farklı cilt tiplerinin ihtiyacına yönelik geliştirilmiştir. Siz de ihtiyacına uygun Neostrata ürünlerini www.eczanedesin.com’da bulabilir ve indirimli fiyat seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz.

NEOSTRATA ÜRÜNLERİ
NeoStrata Foaming Glycolic Wash Yüz Yıkama Köpüğü 100 ml
NeoStrata Ultra Daytime Smoothing Cream Spf 20 40g-Cildin günlük bakımını yapmaya yardımcı bir üründür. Yaşlanma belirtileriyle mücadele etmeye çalışır. 
NeoStrata Skin Active Matrix Support Spf30 50gr-Yaşlanma belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı olmak için geliştirilmiş bir serinin ürünüdür. 
NeoStrata Daytime Protection Cream 40gr- Hassas ciltler dahil, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Cilde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamaya, cildin günlük nem ihtiyacını karşılamaya çalışır.
NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser 100 ml-Hassas ciltlerin, tüm cilt tiplerinin ve özellikle de lekeli ciltlerin kullanımına uygun bir üründür. 
Neostrata Skin Active Exfoliating Wash 125 ml-Cildi etkili bir şekilde temizlemeye, ölühücrelerden arındırmaya ve cildi yumuşak yapmaya yardım edern temizleyici köpüktür.
NeoStrata Enlighten Illuminating Serum 30 ml Leke Giderici Serum
Neostrata Skin Active Cellular Restoration-Cildin daha esnek, toparlanmış görünmesine yardım eden gece bakım kremidir.
NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80gr-Boyun ve dekolte bölgesinde yaşlanma belirtilerinin görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olur.
NeoStrata Problem Dry Skın  Cream 100 g -Günlük bakım kremi.
NeoStrata Bionic Face Serum 30 ml-Yaşlanma izlerini geciktirmede var olan izlerin azalmasında yardımcı olur. Cildi nemlendirir, besler ve onarır.
NeoStrata Sheer Hydrating Spf 15 Oil Free Losyon SPF15-Yağlı ciltlerde yağlanmayı dengelemeye yardımcı losyondur, ayrıca sahip olduğu spf 15 derecesindeki güneş koruma faktörü ile cildinizi zararlı güneş ışınlarına karşı koru
Neostrata Ultra Smoothing Lotion 200 ml - Hafif formülü ile genç ciltlerin kullanımına uygun
NeoStrata Facial Cleanser 100 ml-Yüz Temizleyici-Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun
NeoStrata 15 Gel Plus 100 ml + - Yağlı ve akneli ciltlerin kullanımına uygun 
NeoStrata Bionic Face cream 40 g-Kuru ve olgun ciltlerin kullanımına uygun
Neostrata Skin Active Intensive Eye Therapy-Göz çevresindeki cildin yeniden yapılanmasına yardım eder
Neostrata Oily Skin Solution 100 ml - Akne Solüsyonu 
NeoStrata 15 Lotion Plus 200 Ml-Cilt görünümü düzenleyici losyon
Neostrata Skin Active Matrix Support SPF20
NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster 30ml-cildin kolajen kaybını önlemeye ve ciltte sıkılaşma etkisi sağlamaya yardımcıdır.
NeoStrata Eye Cream  15 gr- Göz Kremi
NeoStrata Enlighten Pigment Controller Cream 30 Ml - Leke Kontrol Kremi
Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel 20 g -Cilt tonu eşitsizlikleri
NeoStrata Renewal Krem 30 gr-Yapılandırıcı özellik taşıyan, gece kullanımına uygun 
NeoStrata Ultra Smoothing Cream AHA 10-Cildinizde daha taze ve genç bir görünüm bir elde etmenize yardımcı 
NeoStrata Skin Active Line Lift Step2 Finishing Complex 15gr-Güneşin sebep olduğu yaşlılık belirtilerinin ve mimik, ifade izlerinin, derin kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olur
NeoStrata Skin Active Line Lift Step1 Aminofil Activator Serum 15ml
NeoStrata Therapeutic Shampoo 150 ml-Kepek Şampuanı
NeoStrata Bionic Losyon 100 ml-Yoğun nemlendirici
NeoStrata Scalp Treatment-Saç derisine bakım
Neostrata Ultra Moisturızıng Face Cream - Yüz Kremi
NeoStrata Ultra Daytime Smoothing Cream Spf15 40gr
Neostrata 15 Face Cream Plus 40 g - Yüz Kremi 
NeoStrata Oil Control Gel 30 ml-Yağlı ve akne problemli ciltler
NeoStrata Bionic Eye Cream-Göz Kremi
NeoStrata Ev Peeling Kiti
Neostrata Hiperpigmentasyon Kremi SPF 15
NeoStrata Yüz Kremi SPF15
Neostrata Bionic Eye Cream Plus 15 g.
NeoStrata Sheer Hydrating Spf 35 50 ml
NeoStrata Enlighten Skin Brightener Spf 25 40 g
NeoStrata Ultra Sheer Physıcal Protectıon
NeoStrata Smooth Surface Daily Peel 36 Pads


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder