5 Ocak 2017 Perşembe

Vichy Ürünleri

Vichy Ürünleri
Süper İndirim Fırsatları
www.eczanedesin.com'da
Fransız kökenli bir marka olarak kozmetik ve dermo kozmetik sektöründe hizmet sunan Vichy, bu alanda bilinen en köklü ve başarılı markaların başında gelmektedir. Günümüzde tüm dünyada aktif olarak en çok tercih edilen markalardan biri olarak çözümler sunmaya yardımcı olan Vichy’nin pek çok ülkede araştırma ve geliştirme merkezleri bulunmaktadır ve farklı ciltlerin ihtiyaçlarına yardım için ürünler sunar.
Vichy ile farklı cilt tiplerine uygun temizleme, bakım, koruma, anti aging ürünleri, saç bakımı için de şampuan ve serum formunda ürünleri bulunmaktadır.
Cilt tipiniz ne olursa olsun; kuru, hassas, problemli ciltler için ürünler tasarlayan Vichy cildinizle uyumludur. Uzun yıllardır dünyada da çok beğenilen ve çok tercih edilen markaların başında gelmektedir.
Vichy markasının saç dökülmesi konusunda ürettiği şampuanları saçlara bakım sağlamaya yardım eder. Vichy Dercos ürünlerisaçlarınıza kökten uca bakım yapmaya yardım eder. Vichy Dercos Neogenic Şampuan dökülme sorunu ile mücadelede yardımcı olur, daha hacimli ve bakımlı saçlara kavuşabilmenize yardımcıdır.
Vichy Dercos serisi saçları köklerden beslemeye ve güçlendirmeye, uyuyan saç tellerinin uyarılmasını sağlamaya ve saç tellerini yeniden canlandırmaya yardımcıdır. Saç köklerinin çoğalmasını da destekleyerek daha hacimli ve gür saçlara sahip olmayı ve saç kayıplarını önlemeyi hedeflemektedir.
Saçların tüm sorunlarının asıl kaynağı saçlı deriden kaynaklanmaktadır. Kökleri saçlı derinin içinde bulunan saç tellerinin buradan beslenmesi ve güçlendirilmesi çok önemlidir. Saçların tellerine bakım yapmak ise saç tellerine esneklik ve parlaklık kazandırmaya yardımcıdır.
Vichy Dercos Neogenic Ampul, saç köklerini besleyerek köklerin çoğalmasına ve dökülmelerin azalmasına yardım edebilecek yoğun bakım ürünüdür. Serum formundadır. Ürün, kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır.
Vichy Normaderm serisinde bulunan ürünler yağlı ciltlere bakım sağlamaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Yağlı ciltler, yapılarından dolayı kir ve yabancı maddelerin, makyaj artıklarının ciltte daha fazla tutunmasına neden olurlar. Yanlış ürünler kullanılarak yapılan nemlendirme, temizleme, koruma gibi bakımlar cildin daha fazla yağlanarak akne oluşmasına ya da kurumasına neden olabilir. Özellikle yağlı cildin, mutlaka kendi yapısına uygun ürünlerle, düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması gerekir.
Vichy Idealia Life Serum, cilde esneklik kazandırmaya ve kırışıklık görünümleriyle mücadele etmeye yardım eder. LR2412 + LHA moleküllerin kombinasyonu ve Vichy termal suyu içermektedir. Cildin ölü hücrelerden, pürüzlerinden arınarak daha canlı ve düzgün görünüme kavuşmasına yardım eder. Serum formu ile cildin yoğun bir bakım almasını sağlamaya yardımcıdır.
Vichy markasındaki İdelia serisi, Cildinizdeki ince çizgi ve kırışıklıklarda düzgünleştirici bakım sunmaya yardımcı ürünlerden oluşmaktadır.
Vichy Aqualia Thermal Riche Nemlendirici, nemini kaybetmiş, kuru ve cansız cilde canlılık vermeye, yumuşaklık kazandırmaya yardım ederek cildi rahatlatır. Vichy Aqualia serisi ile cildiniz ihtiyacı olan suya kavuşacak, yatışarak yeniden gücünü kazanabilecek.
Vichy, cildiniz için son derece zararlı etkileri bulunan güneş ışınlarına koruma sağlamaya yardımcı olmak için de Capital Soleil serisini geliştirdi. Cildinizin yapısına uygun seçebileceğiniz Vichy güneş kremleri, yüz ve vücut için farklı formlara sahiptir. Yüzünüz yağlı ve karma yapıda ise emülsiyon ve akışkan formları, kuru ciltlerde ise krem formları tercih edilmelidir.
Vichy Bi White , ciltteki leke sorunuyla mücadelede yardım eder. Güneşe bağlı, yaşlanmaya bağlı, hormonal nedenlerle ve daha pek çok nedene bağlı olarak ciltte lekelenme görülebilir. Bu lekeler özellikle güneşin etkisiyle zaman içerisinde daha koyu bir renk alabilirler. Uygun ürünlerle bakımları yapılması önerilir. Vichy Bi White, cilde aydınlatıcı etki sağlamaya, lekelerin görünümlerinde azalma sağlamaya yardım eder.
Vichy Cilt Bakım Ürünleri
01. Sağlık Güzelliktir
1931’den beri, Vichy Laboratuvarları kadınlara ve erkeklere ciltlerini daha iyi tanımaları ve daha iyi bakmaları için hizmet etmektir.            
02. Vichy Araştırmaları
 Vichy Laboratuvarlarının stratejisinin temeli sağlık araştırmalarıdır. Vichy Laboratuvarlarınca üretilen her ürün çok uzun yıllar süren bilimsel araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır.
Uluslararası seviyede pek çok dermatolog, beslenme uzmanı ve eczacı ile çalışan Vichy Laboratuvarları eşi benzeri olmayan yöntemlerle ve ilaç sanayisinin katı kurallarıyla çalışmaktadır.
03. Vichy Termal Kaynağı
Tüm Vichy cilt bakım ürünlerinde termal su bulunmaktadır. Klinik ve bio kimya testleri termal suyun etkisini onaylamıştır.
04. Meslek
Vichy Laboratuvarları, eczane sektöründe Avrupa’daki ilk dermo kozmetik markasıdır ve L’Oréal grubunun en önemli markasıdır.
Pek çok ülkede mevcut olan Vichy ürünleri, en çok kişiye ulaşabilen sağlık dermokozmetiğini sunmaktadır.
Tüm Vichy ürünleri, sağlık etik kurallarına uygundur:
1. Hipo-alerjenik testlerii yapılan ürünler sayesinde alerji riski azalmış olur.
2. Vichy Termal Suyu içeren ürünler.
3. Hassas ciltlerde test edilen ürünler.
4. Etkileri dermatologlar tarafından test edilen ürünler.
Vichy ürünlerine www.eczanedesin.com internet adresinden ulaşabilir. Yeni sezon ve yeni tarihli Vichy ürünlerini indirimli olarak en ucuz fiyatlarla içiniz rahat güvenli bir şekilde alabilirsiniz.
Vıchy Ürünleri
VICHY EAU THERMALE YATISTIRICI, KORUYUCU VE GUCLENDIRICI TERMAL SU 150 ML
VICHY AQUALIA THERMAL LEGERE 50 ML HASSAS CILTLER ICIN 48 SAAT NEMLENDIRICI BAKIM NORMAL KARMA CILTLER
VICHY AQUALIA THERMAL RICHE 50 ML HASSAS CILTLER ICIN 48 SAAT NEMLENDIRICI BAKIM KURU CILTLER
VICHY AQUALIA THERMAL GOZ ROLL ON 15 ML-GOZ ALTI MORLUKLARI, TORBALARI VE YORGUNLUK BELIRTILERI ICIN FERAHLATICI NEMLENDIRICI BAKIM
VICHY NUTRILOGIE 2 PTS 50 ML -COK KURU CILTLER ICIN BESLEYICI BAKIM KREMI
VICHY SHAMPOOING ENERGISANT 200 ML SAC DOKULMESINE KARSI TAMAMLAYICI SAMPUAN
VICHY SHAMPOOING ANTI-PEL SEC-KEPEGE KARSI ETKILI BAKIM SAMPUANI KURU SACLAR ICIN
VICHY SHAMPOOING ANTI-PEL GRAS 200 ML -KEPEGE KARSI ETKILI BAKIM SAMPUANI NORMAL YAGLI SACLAR ICIN
VICHY DEO AEROSOL ANTI-TRANSPIRANT 125 ML - TERLEMEYE KARSI 48 SAAT ETKİLİ DEODORANT ALKOLSUZDUR
VICHY DEO STRESS RESIST 72 H -STRES KARŞITI 72 SAAT ETKİLİ ROLL ON DEODORANT-TERLEMEYE KARSI YOGUN BAKIM DEODORANTI
VICHY PURETE THERMALE DEMAQUILLANT INTEGRAL 200 ML - 3 U 1 ARADA YÜZ TEMIZLEYICI (SUT, TONIK VE GOZ CEVRESI TEMIZLEME)
VICHY PURETE THERMALE CREME MOUSSE 125 ML. SU ILE YIKANAN ARINDIRICI FERAHLATICI KREM TEMIZLEYICI
VICHY PURETE THERMALE SOLUTION MICELLAIRE 200 ML-HASSAS CILTLER ICIN FERAHLATICI TEMIZLEME SOLUSYONU
VICHY PURETE THERMALE GEL EXFOLIANT 75 ML-CILTTEKI OLU HUCRELERI TEMIZLEYICI PEELING
VICHY NORMADERM TRI-ACTIV CLEANSER 125 ML-AKNEYE EGILIMLI CILTLER ICIN IC ETKILI TEMIZLEYICI MASKE PEELING
VICHY IDEALIA PNM 50 ML - PURUZSUZLESTIREN VE ISILTI VEREN BAKIM KREMI NORMAL KARMA CILTLER GOZENEKLER CILT RENGI TONU ILK KIRISIKLIKLAR
VICHY IDEALIA PS 50 ML - PURUZSUZLESTIREN VE ISILTI VEREN BAKIM KREMI KURU CILTLER GOZENEKLER CILT RENGI TONU ILK KIRISIKLIKLAR
VICHY LIFTACTIV DERM SOURCE GOZ 15 ML.-KIRISIKLIK VE SIKILIK KAYBINA KARSI GOZ CEVRESI BAKIMI 15 ML
VICHY NEOVADIOL GECE 50 ML-Menepoz dönemindeki ciltler için yüz konturunu yeniden şekillendiren ve sarkmalara karşı cildi yenileyici gece bakım kremi 
VICHY NEOVADIOL CONTOURS GF GÖZ VE DUDAK KREMI 15 ML - MENOPOZ DONEMINDEKI CILTLER ICIN YENILENMIS, OZEL SOGUTUCU UYGULAMA BASLIKLI GOZ DUDAK CEVRESI BAKIMI
VICHY LIFTACTIV SUPREME SERUM 10 RENO 30 ML RHAMNOSE VE HYALURONİK ASİT İLE GENÇLİK BELİRTİLERİNİ AÇIĞA ÇIKARAN CİLT SERUMU
Vichy Dercos Anti-Pell SHAMPOO SEC 200 ML-Kepeğe karşı etkili bakım şampuanı (Kuru Saçlar İçin) 200ml.
Vichy Dercos Anti-Pell Shompoo Gras 200 ml.-Kepeğe Karşı etkili bakım Şampuanı (Normal ve Yağlı Saçlar ) 200 ml.
Vichy Anti Pelliculaire Sensitive Kepege Karsı Etkili Bakım Sampuanı Hassas ve Kaşıntılı Saç Derisi Şampuanı 200 ml.
Vichy Dercos Antı-Sebum Sampuan 200 ml.-Oil Control - Yağlanmaya Karşı Etkili bakım Şampuanı 200ml (YağlıSaçlar)
VICHY Normaderm BB Clear SPF16 Lıght 40 ML- Yağlı ve problemli ciltler için homojen cılt tonu sağlayan BB krem (Açık Ton)
VICHY NORMADERM DETOKS GECE 40 ML.-YAGLI CILT PROBLEMLERINE KARSI DETOKS ETKILI GECE BAKIMI 40 ML
Vichy Dercos Anti-Pel Shampoo Gras 400 ml.  Kepeğe Karşı etkili Bakım Şampuanı (Normal-Yağlı saçlar) 390ml
Vichy Dercos Energisant Shampoo 400 ml -Saç Dökülmesine Karşı Tamamlayıcı Şampuan
VICHY NEOGENIC SAC YENILEYICI BAKIM 28*6 ML %5 STEMOXYDINE ILE KOK HUCRELERIN ETKILI CALISMASINI DESTEKLEYEN SAC YENILEYICI BAKIM
VICHY IDEAL SOLEIL ECRAN SHAKA SPF50+ 40 ML KARMA YAGLI CILTLER ICIN COK YUKSEK KORUMALI ULTRA AKISKAN YUZ KREMI SPF 50+
VICHY NORMADERM FINALLY CLEAR 50 ML.-YAĞLI CILT PROBLEMLERINE KARSI KUSURLARI GIDEREN ETKILI BAKIM
VICHY NUTRIEXTRA EL BAKIM KREMI CILDI KORUYAN VE BESLEYEN EL KREMI
VICHY LIFTACTIV RETINOL HA GOZ 15 ML.-RETINOL +A VE HYARULONIK ASIT ILE TUM KIRISIKLIK TIPLERINE KARSI SAVASAN YENILEYICI BAKIM 15 ML
VICHY NORMADERM GEL  200 ML YAGLI VE PROBLEMLI CILTLER ICIN TEMIZLEME JELI
VICHY PURETE THERMALE TONIQUE PS KURU CILTLER ICIN TONIK
VICHY PURETE THERMALE LAIT PS 200 ML-KURU CILTLER ICIN TEMIZLEME SUTU
VICHY PURETE THERMALE LAIT DEMAQUILLANT PNM 200 ML NORMAL VE KARMA CILTLER ICIN TEMIZLEME SUTU
VICHY IDEALIA PRO CORRECTEUR 30 ML - KOYU LEKELER UZERINDE ETKILI BAKIM 
VICHY NUTRIEXTRA DUDAK BAKIM KREMI ZARAR GORMUS DUDAKLAR ICIN OZEL BAKIM KREMI
VICHY NUTRILOGIE 1 PS 50 ML -KURU CILTLER ICIN BESLEYICI VE NEMLENDIRICI BAKIM KREMI
VICHY PURETE THERMALE LOTION PNM 200 ML-NORMAL VE KARMA CILTLER ICIN TEMİZLEME LOSYONU
VICHY DERCOS NEOGENIC SHAMPOO 200 ML - YOGUNLUGU AZALMIS VE SEYRELEN SACLARDA GOZLE GORULUR YOGUNLUK VE ANINDA HACIM SAGLAYAN SAMPUAN
VICHY PURETE THERMALE LOTION DEMAQUILLANT EYES BI-PHASE-150 ML- HASSAS GÖZLER İÇIN SUYA DAYANIKLI MAKYAJI DAHİL TEMİZLEYEN GOZ MAKYAJ TEMIZLEYICISI
VICHY IDEALIA LIFE SERUM 30 ML - LR2412+LHA ICEREN YOGUN YASAM TEMPOSUNUN YIPRATICI ETKILERINE KARSI CILT IDEALLESTIRICI SERUM
VICHY IDEAL SOLEIL MOUSSE ENFANT SPF 50+150 ML COCUKLAR ICIN YUKSEK KORUMALI GÜNEŞ KÖPÜĞÜ
VICHY LIFTACTIV SERUM GÖZ VE KİRPİK 15 ML - SIKILASMIS VE AYDINLIK GOZ CEVRESI GORUNUMU, DAHA GUCLU VE YOGUN KIRPIKLER
VICHY NEOGENIC SAC YENILEYICI BAKIM 14*6 ML %5 STEMOXYDINE ILE KOK HUCRELERIN ETKILI CALISMASINI DESTEKLEYEN SAC YENILEYICI BAKIM
VICHY IDEALIA BB CLAIRE SPF 25 - 40 ML - IDEAL CILT RENGI VE KALITESINI ORTAYA CIKARAN YUKSEK GUNES KORUMALI BB KREM (ACIK TON)
VICHY IDEALIA BB MEDIUM SPF 25 MEDIUM - 40 ML - IDEAL CILT RENGI VE KALITESINI ORTAYA CIKARAN YUKSEK GUNES KORUMALI BB KREM SPF 25 (ORTA TON)
VICHY IDEAL SOLEIL HYDRA LAIT SPF 50+ 300 ML - ÇOCUK VE YETİŞKİNLER İÇİN COK YUKSEK KORUMALI BUYUK BOY YUZ VE VUCUT SUTU SPF 50+
VICHY IDEAL SOLEIL LAIT FAMILL SPF 30 300 ML - ÇOCUK VE YETİŞKİNLER İÇİN YUKSEK KORUMALI BUYUK BOY YUZ VE VUCUT SUTU SPF 30
VICHY IDEAL SOLEIL LAIT ENFANT SPF50 300 ML -COCUKLAR ICIN COK YUKSEK KORUMALI YUZ VE VUCUT GUNES SUTU
VICHY AQUALIA THERMAL UV 50 ML - UV UVA VE UVB YE KARSI KORUMA SAGLAYAN NEMLENDIRICI BAKIM SPF 25+PPD 16
VICHY IDEAL SOLEIL DRY TOUCH SPF 50+ 50 ML- KARMA VE YAGLI CILTLERDE YUZ VE DEKOLTE BOLGESI ICIN YUKSEK KORUMALI EMULSIYON SPF 50+
VICHY IDEAL SOLEIL CREME ONCTUEUSE SPF50+ 50 ML -COK YUKSEK KORUMALI, YUZ VE DEKOLTE BOLGESI ICIN GUNES KREMI SPF 50+
VICHY IDEAL SOLEIL CREME ONCTUEUSE TINTED SPF50+ 50 ML- HASSAS CILTLER ICIN COK YUKSEK KORUMALI RENKLI DOKULU YUZ KREMI SPF 50+
VICHY IDEALIA CONCEALER EYECARE 15 ML.- GOZ ALTI MORLUKLARI ,TORBALARI VE ILK KIRISIKLIKLARA KARSI SAVASAN GOZ CEVRESI BAKIMI
VICHY NORMADERM GEL 100 ML YAGLI VE PROBLEMLI CILTLER ICIN TEMIZLEME JELI
VICHY AQUALIA THERMAL GUNDUZ SPA CREAM GEL 75 ML GÜNDÜZ KREMI - UZUN OMURLU NEM VE CILTTE ANINDA AYDINLANMA SAGLAYAN CANLANDIRICI KREM
VICHY IDEAL SOLEIL HYDRA MIST SPF 50 200 ML- YUKSEK KORUMALI IZ BIRAKMAYAN VUCUT SPREYI SPF 50
VICHY AQUALIA THERMAL GECE SPA CREAM GEL 75 ML GECE KREMI - GECE BOYU ETKINLIK GOSTEREN CILT BESLEYICI VE DINLENDIRICI KREM 
VICHY NORMADERM LOTION TONIQUE 200 ML - YAGLI CILTLER ICIN TONIK
VICHY DERMABLEND FLUID 45-İLERİ DERECEDE KAPATICI FONDÖTEN-SPF 35 FONDOTEN (KOYU TON 45)
VICHY DERMABLEND FLUID 25-İLERİ DERECEDE KAPATICI FONDÖTEN SPF 35 FONDOTEN (ORTA TON25)
VICHY DERMABLEND FLUID 15-İLERİ DERECEDE KAPATICI FONDÖTEN SPF 35 FONDOTEN (AÇIK TON 15)
VICHY DERMABLEND FLUID 35-İLERİ DERECEDE KAPATICI FONDÖTEN SPF 35 FONDOTEN (ORTA TON 35)
VICHY Normaderm BB Clear SPF16 Medıum 40 ML  - Pürüzsüzleştirici BB Krem-Orta Ton-Tonalıta Medıa
Vichy Dercos Aminexil Clinical-5 ( Erkek) 21x6ml-Saç dökülmesi karşıtı bakım sağlar.
Vıchy Normaderm BB Clear SPF16 Light 40 ML - Pürüzsüzleştirici BB Krem - Açık Ton
VICHY LIFTACTIV SUPREME PS CREAM 50 ML - KURU CILTLER İÇIN KIRIŞIKLIK GIDERICI VE SIKILAŞTIRICI KREM
VICHY LIFTACTIV SUPREME PNM CREAM 50 ML - NORMAL VE KARMA CILTLER İÇIN KIRIŞIKLIK GIDERICI VE SIKILAŞTIRICI KREM
VICHY IDEALIA 50 ML GECE-PÜRÜZSÜZLEŞTİREN VE IŞILTU VEREN GECE KREMİ-GÖZENEKLER-CİLT RENK TONU-İLK KIRIŞIKLIKLAR 
VICHY LIFTACTIV ADVANCED FILLER 30 ML - SAF RETİNOL VE LR2412 İLE DERİN VE DİKEY KIRIŞIKLARA SAVAŞAN BAKIM
VICHY NEOVADIOL PNM GÜNDÜZ 50 ML - SARKMALARA VE YOGUNLUK KAYBINA KARSI YENILEYICI BAKIM (NORMAL-KARMA CİLTLER)
VICHY NEOVADIOL PS GUNDUZ 50 ML-SARKMALARA VE YOGUNLUK KAYBINA KARSI YENILEYICI BAKIM (KURU CİLTLER)
VICHY IDEAL SOLEIL DRY TOUCH TT SPF 50-50 ML-KARMA YAĞLI CİLTLERDE YÜZ VE DEKOLTE BÖLGESİ İÇİN RENKLİ DOKULU YÜKSEK KORUMALI EMULSIYON SPF 50
VICHY IDEAL SOLEIL TAN OPTIMIZING SPRAY SPF 30 200 ML-BRONZLAŞTIRICI VE NEMLENDİRİCİ SPREY SPF 30
VICHY IDEAL SOLEIL TAN OPTIMIZING SPRAY SPF 50 200 ML-BRONZLAŞTIRICI VE NEMLENDİRİCİ SPREY SPF 50
Vichy Purete Thermale Hydrating And Cleansing Foaming Cream 125ml-Temizleyici ve arındırıcı köpüren krem
Vichy Purete Thermale Ultra Fresh Gel 200 ml - Ferahlatıcı ve arındırıcı yüz Temizleme Jeli
Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul 3 Lü Paket
Vichy Normaderm 24H Hydration 50ml - 24 Saat Nemlendiren Losyon
Vichy Normaderm Cleansing Mattifying Foam 150 ML - Temizleyici Köpük
Vichy Dercos Neogenic Şampoo 400 ml - Yoğunluğu azalmış ve seyrelen saçlarda gözle görülür yoğunluk ve anında hacim sağlayan Şampuan
Vichy Stress Resist Terleme Karşıtı Deodorant Roll-On Yoğun Kontrol 50ml
Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm 15ml
Vichy Neovadiol Serum 30 ml - Menepoz dönemındekı cıltler için cildi sıkılaştıran nemlendiren ve şekillendiren bakım serumu.
Vichy Liftactiv Supreme Cream Normal ve Karma Ciltler için Kofre - Purete Thermale Temizleyici 200ml Hediye
Vichy Idealia Kuru Ciltler için Kofre - Purete Thermale Temizleyici 200ml Hediye
Vichy Neovadiol Gf Kuru Ciltler için Kofre - Purete Thermale Temizleyici 200ml Hediye
Vichy Neovadiol Gf Normal ve Karma Ciltler için Kofre - Purete Thermale Temizleyici 200ml Hediye
Vichy Liftactiv Supreme Cream Kuru Ciltler için Kofre - Purete Thermale Temizleyici 200ml Hediye
Vichy Terleme Karşıtı Deodorant Roll-On Yoğun Terleme 48 Saat Etkinlik 50ml
Vichy Terleme Karşıtı Deodorant Roll-On 50ml 48 Saat Etkinlik
Vichy Homme Terleme Karşıtı İz Bırakmayan Deodorant Roll-On Yoğun Kontrol 50ml
Vichy Deo Antı-Mark ınt Roll-On 50 ml.Terleme Karşıtı İz Bırakmayan 48 Saat Etkili Deodorant 
Vichy Anti-Pel Norm 400 ml- Kepeğe karsı etkılı bakım sampuanı (Normal Saçlar için)
Vichy Anti-Pel Gras Şampuan 400 ml- Kepeğe karsı etkılı bakım sampuanı (Yağlı Saçlar için)
Vichy Ideal soleıl Anti-Dark Spot 50 ml- Leke Karşıtı Çok Yüksek korumalı  yüz Kremi Spf 50
Vichy Ideal soleil Spray Enf Spf 50+ 200 ml - Çocuklar için Yüksek Korumalı Sprey Spf 50
Vichy Normaderm Eau Moussant 150 Ml - Yağlı ve Problemli Ciltler için Arındırıcı ve Matlaştırıcı Temizleme köpüğü
Vichy Liftactiv Supreme Gece 50 ml.- Rhamnose ve derm source kompleksi ie gün boyu ve uzun süreli yaşlanma belirtileri ile savaşan gece bakım kremi.
Vichy Purete Thermale Eau moussant Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml-Solgun Ciltler için Yüz Temizleme Köpüğü
Vichy Dercos Anti->Pel Shampoo Sec 400 ml-Kepeğe Karşı Etkili Bakım Şampuanı (Kuru saçlar) 400ml-Kuru saçlarda kepek sorununu çözer
Vichy Dercos Ultra Sootıng  Shampoo Sec 390 ml-Hassas Saç Derisine Özel Ultra Yatıştırıcı bakım Şampuanı - (Kuru Saç derisi için) 390 ml
Vichy Dercos Ultra Sootıng Shampoo Grass 390 ml- Hassas saç derisine özel Ultra Yatıştırıcı bakım Şampuanı - Normal ve Yağlı Saçlar için  390 ml
Vichy Dermablend 3D Correction (35)Sand - 3 Boyutlu Düzeltici Fondöten
Vichy Dermablend 3D Correction(25)Nude-3 Boyutlu Düzeltici Fondöten
Vichy Yüz Peelingi-Çift Peeling Etkili Maske 12ml-Masque Peel Double Eclat - İçeriğindeki volkanik kaynaklı kayaç türevleri sayesinde mekanik peeling etkisi, AHA ise kimyasal peeling etkisi sağlar.
Vichy Gözenek Arındırıcı Kil Maskesi 12ml Tekli - Masque Argile Purifiant Pores 2x6 ML - Tıkalı Gözenekli Karmadan Yağıya Cilt Tipler
Vichy Kırışıklık ve Sıkılık Kaybına Karşı Tanışma Paketi
Vichy Dercos Aminexil Clinical-5 Woman (Kadın) 21x6ml-Saç dökülmesi karşıtı bakım sağlamaya yardımcı olur.
Vichy Dercos Energısant Condıtıoner 150 ml- Saç Dökülmelerine  Karşı Tamamlayıcı ve Güçlendirici Saç Kremi
Vichy Homme Anti Transpirant 72H - Terleme Karşıtı Deodorant Yoğun Kontrol 72 Saat Etkinlik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder