23 Kasım 2017 Perşembe

DDF SULFUR THERAPEUTİC MASK 113 GR KİL MASKESİ
%20 İndirim
www.eczanedesin.com'da

Kimlere Uygun : 
DDF sulfur therapeutic mask akneli, sivilceli ve yağlı cilt tipleri için tasarlanmıştır.
Akne tedavisine destek olan kükürtlü kil maskesidir.
Cildin daha pürüzsüz ve canlı görünmesine destek olur.
Göz çevresine teması engellenmelidir.
Marka : DDF
Ürün Miktarı : 113,4 g
Özet Bilgi : Yağlı ve akneli cilt tipleri için geliştirilen arındırıcı kil maskesidir. Cildin gözeneklerinin açılmasına destek vererek tazelenme ve yenilenme imkanı sunar. Haftada 1 ya da 2 kez uygulanması tavsiye edilmektedir.
DDF Sulfur Therapeutic Kil Maskesi
DDF Sulfur Therapeutic Mask, akne tedavisinde ve sivilcelenmeye yatkın yağlı ciltlerde yardımcı ürün olarak kullanılır. İçeriğinde yeniden yapılanmaya yardımcı Aloevera bitkisi ve cildi besleyen, sıkılaşmasına, diri ve genç görünüme yardımcı olan kil bulunur. Aromatik ekstrelerle zenginleştirilmiştir. DDF Sulfur Therapeutic Kil Maskesi ile cildinizin yağ miktarı azalır, gözenekler temizlenir ve doğal ihtiyacı olarak cilt nefes alır. Aynı zamanda sıkılaşmasını sağlar, özellikle genişlemiş gözeneklerde işlevseldir. Cildi yumuşatır. Antiseptik etkiye sahiptir. Kısa zamanda sonuç alınır.
DDF Sulfur Therapeutic Kil Maskesi Kullanımı
DDF Sulfur Therapeutic Kil Maskesi temizlenmiş ve nemlendirilmiş cilde uygulanmalıdır. İnce bir tabaka halinde nemli cilde sürülür ve 5- 10 dakika kuruması, cildin dinlenmesi için beklenir. Daha sonra bol su ile durulanmalı ve cilt maskeden arındırıldıktan sonra kurulanmalıdır. Her maske uygulaması sonrasında hafif bir nemlendirici DDF ürünleri kullanarak daha iyi sonuç alabilirsiniz. Haftada bir veya iki kez kullanımı önerilir.

DDF Sulfur Therapeutic Kil Maskesi Ürün İçeriği:
Aloevera
Kil
Aromatik Ekstreler (Bentonite, Propylene Glycol, Talc, Kaolin, Gum Arabic, Titanium Dioxide, PVP, Diazolidinyl Urea, Glycerin, Fragrance, Methylparaben, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium PCA, Allantoin, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil )
Ürün 113.4 gr dır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder