30 Kasım 2016 Çarşamba

Bio-Oil Ürünleri

Bio-Oil Ürünleri
İndirimli Fiyatlarıyla
www.eczanedesin.com'da


Bio Oil, vücutta meydana gelen tahriş, çizik, leke ve hamilelikte oluşan çatlakların tedavisinde yardımcı markadır. Bio Oil fiyatıyla ve kalitesiyle beğenilen sağlık ürünlerinden biridir. İçeriğinde bitki özleri ve vitaminler bulunur.
Hamilelik döneminde en sık karşılaşılan problemlerden biri cilt çatlaklarıdır. Cilt çok hassas yapıdadır, dış etkenlere maruz kalan cilt yapısı savunmasızdır. Kış aylarında soğuk havaların etkisi, merkezi ısıtma sistemleri, Güneş ışınlarının zararlı etkileri, hormonal değişimler, deniz ve havuz suyu, sıcak ve soğuk duşlar gibi etkenlerden dolayı, ciltte kuruluklar gözlemlenebilir.
Kuruyan cilt, canlılığını yitirmeye, solgun görünmeye başlar, daha savunmasız hale gelir. Hamilelikte de kilo alımıyla birlikte kuru cilt, çabukça çatlayabilir. Genellikle bacak, karın, kalça, basen ve göğüs bölgesinde çatlaklara daha sık rastlanır. Çatlak görünümü oldukça rahatsız edicidir. Bio- Oil cilt bakım yağı, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Çatlak oluşabilecek bölgelere daha yoğun uygulama yapın.
Yaşlılık, hormonal değişimler ve hamilelik melanin salgılanmasına etki eder, lekelenmeler oluşur. Bio-Oil cilt bakım yağı, ciltteki leke görünümüyle mücadele etmeye çalışır. Leke sorunu için, ürünü güneşe çıkmadan önce yüzünüze uygulayın, cildiniz tarafından iyice emildikten sonra, üzerine Güneş koruyucu ürününüzü kullanabilirsiniz.
Güneş banyosundan sonra da kullanıma uygun olan ürün, cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya yardımcı olur. Güneş altında kalmak, ciltte gerginliklere, kuruluklara, tahrişlere veya kızarıklıklara neden olabilir. Bio-Oil Bakım Yağını, Güneş banyosunun ardından, duştan sonra uygulayabilirsiniz.
Bio-Oil Cilt Bakım Yağı, hiperpigmentasyonu düzenlemeye yardımcıdır. Renk tonunda düzelme sağlamasıyla cildin, düzgün ve pürüzsüz bir görünüm almasına destek olur. Bio-Oil Cilt Bakım Yağı, düzenli kullanıldığında ciltte oluşmuş çatlakların görünümlerinde düzelme sağlar. Renk pigmentasyonunu dengeler ve cilde yoğun bakım sağlar.
Bio-Oil cilt bakım yağı, çatlak izlerini, cilt lekelerini, iyileşmiş tahrişizlerini, görünümlerini düzeltmeye yardımcı bakım yağıdır. Ciltte oluşmuş ince çizgi ve kırışlıkların görünümünde düzelme sağlamaya yardım eder. Yüzünüze sabah-akşam parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulayabilir ve cildinizde sıkılaşma etkisi sağlamasına yardımcı olabilirsiniz.
Cildinize yoğun bir nem ve yumuşaklık hissi sağlayan ürün, banyodan sonra kurulukları önlemek için kullanabilirsiniz. Makyaj bazı olarak da kullanıma uygundur. Hafif yapısı sayesinde ciltte yağlı bir his bırakmaz.
Bio-Oil, Dünya Sağlık örgütü tarafından belirlenen uygulamalara uygun olarak üretilmektedir. Birçok cilt bakım ürünü bulunan marka, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir.
Bio-Oil Ürünleri
BIO-OIL CILT BAKIM YAGI 60 ML
Bio Oil Cilt Bakım Yağı 125ml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder