17 Kasım 2017 Cuma

Cilt Temizleme Ürünleri

Cilt Temizleme Ürünlerinde
www.eczanedesin.com'da
Hafta Sonuna Özel Fırsat İndirimleri Kaçırmayın

Yüz Temizliğinin Önemi
Yüz temizliği hem güzellik ve bakımın ilk adımı, hem de hijyenik bir harekettir. Sağlıklı, ışıltılı ve taze bir cilde sahip olmak için yüzü kirlerden, salgılardan ve makyajdan arındırmak vazgeçilmez bir alışkanlık haline gelmelidir. Yüz derisi oldukça ince ve hassastır. Vücudunuza oranla çok daha çabuk bozulur ve yıpranır. İyi bir temizlik, yaşınız ve cilt tipiniz ne olursa olsun cilt güzelliğinizi korumak için ilk ve en önemli etaptır. Zamanınız ne kadar kısıtlı olursa olsun, cildinize ayıracağınız beş dakika ilerde size yıllar olarak geri dönecektir.
Neden?
Günlük makyaj temizliği cildinizin ışıltısı ve tazeliği için vazgeçilmez bir etaptır. Kolayca ve kısa sürede yapılan bu işlem cilde sağlık, canlılık verdiği gibi, dış etkenlere karşı kendini korumasına da yardımcı olur. Sabah ve akşam temizlenmeyen bir cilt donuklaşacak, hassaslaşacak ve dıştan gelen etkilere karşı dayanıksız olacaktır.
Günlük cilt temizliği cildin fizyolojik dengesini koruması açısından son derece önemlidir.
Ne zaman?
Günde iki kez: sabah ve akşam. -Sabah: gece boyunca biriken sebum ve atıklardan cildi temizlemek için. -Akşam: makyaj artıklarından ve gün boyu cilt üzerinde birikmiş olan kir ve tozlardan cildi temizlemek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder