17 Kasım 2017 Cuma

Avene Ürünleri İndirim

Avene
Cilt Bakım Ve Güneş Ürünlerinde
%35 İndirim Fırsatı
www.eczanedesin.com'da

#Avene bir Fransız markasıdır ve merkezi ise Fransa’ daki Avene Köyü’ dür. Avène kasabası, Fransa'nın güneyinde, Orb vadisinde, Yukarı Languedoc bölgesel Doğal Parkı'nda yer alır.
Dünyanın en eski ve en köklü dermo kozmetik markalarından olan Avene aynı zamanda Avrupa’ nın en büyük cilt bakım ürünleri markasıdır.
Avene #dermotoloji laboratuarları, tüm cilt tiplerini düşünerek ürünler geliştirmekte ve kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmaktadır.
Avene, cilt, vücut, el, #ayak, #tırnak bakımı ve #güneskoruyucu ürünler geliştirmektedir. Cilt bakımında; temizleyiciler, #nemlendiriciler, anti-agingler, göz çevresi ve #lekegiderici #kremler, #maskeler ve #sivilce ürünleri bulunur.
#Termal suiçeren ürünlere gösterilen yoğun talep sonucu, ürünlerini çok fazla ülkede satmaya başlamış ve tüm dünyaya yayılmıştır. Avene ürünlerinin birçoğunda, Avene Termal Suyu bulunur. Avene Termal Suyu, saatte 70.000 litrelik bir ritimle kaynağından fışkırır. En hassas ciltler için bile kullanıma uygundur. Cildi yatıştırıcı ve yenileyici içeriğiyle, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmıştır.
Avene ürünleri, her cilt tipi ve ihtiyacı düşünülerek geliştirilmiştir. Cilt bakımının ilk aşaması cilt temizliğidir. Temiz bir cilt, sağlıkla ışıldar. Yağlı ciltlerin, hassas ciltlerin, akneli ciltlerin, kuru ve #atopik ciltlerin, karma ciltlerin yapısına uygun #yüztemizleme ürünleri geliştirmiştir.
Her cilt tipinin ihtiyacı ve bakımı farklılık gösterir. Kuru ciltlerin bakımında kullanılan ürünler, yağlı ve #akneli ciltlerin bakımında kullanılmaz.
Avene #cleanence serisi, yağlı ve akne problemi olan cilt tipleri düşünülerek geliştirilmiştir. Avene Cleanance Gel, Avene Cleanance, Avene #Clean Ac ürünleri cildin aynı zamanda yatışmasına ve ferahlamasına yardım eder. Yağlı ve akneli ciltlerin yağ salgısını düzenlemeye yardım eder.
Avene ürünlerini www.eczanedesin.com'dan en uygun fiyatla temin edebilirsiniz.
Akneli ciltlerin bakımı, temizliği, nemlendirilmesi özen ister.

#photographer
#kozmetik
#dermokozmetik
#ciltkizarikligi
#blogger
#koku

#phyto
#phytologist
#ddf
#ciltbakim
#antiaging
#maske
#cilt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder