8 Aralık 2016 Perşembe

Nuxe Nuxuriance Ultra Eye And Lip Contour Göz ve dudak çevresi bakım kremi

Nuxe Nuxuriance Ultra Eye And Lip Contour 
Göz ve dudak çevresi bakım kremi
www.eczanedesin.com
Fiyatı : 180.00 TL
İndirimli Fiyatı : 117.00 TL 

Ürün Özellikleri:
- Hassas ve ince yapıdaki göz ve dudak çevresinde oluşan çizgiler ve kırışıklıklar için tasarlanmış olan bir bakım kremidir.
- Göz çevresinde oluşan ince çizgilerin ve mor halkalanmaların, dudak çevresindeki çizgilerin azalmasına, cildi sıkılaştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı üründür.
- Cildi uygun ürünlerle nemlendirerek, bakımı ve korunması sağlanarak doğal yaşlanma sürecini yavaşlatmaya yardımcı olabilirsiniz.
- Göz çevresi ve dudak çevresi, cildin en hassas bölgeleridir. Yaşlılık belirtilerinin ortaya çıktığı ilk yerler göz çevresi ve dudak çevresidir.
- Göz çevresi ve dudak çevresinde sıkılaşma sağlamaya ve kırışıklık oluşumlarını geciktirmeye yardım eder.
- Nuxe Nuxuriance Ultra Eye And Lip Contour; çevresel faktörler ve yaşlanmadan kaynaklanan göz ve dudak çevresindeki mimik çizgilerinin azalmasında yardımcı olur.
- Göz çevresi ve dudak çevresindeki çizgilenmelerin ve yaşlılık belirtilerinin görünümünü düzeltmeye çalışır. Cildin esnekliğini artırmaya yardımcıdır.
- Tüm ciltler için uygun bir üründür.
- Göz ve dudak çevresinde görülen kırışıklıkların ve gerginlik görünümünün azalması için uygulanan bakım kremidir.
- Gözaltı şişliklerinin ve torbalanmanın azalması için yardımcı olur.
- Nuxe Nuxuriance Ultra Eye And Lip Contour; kırışıklıkları azaltarak daha genç bir görünüme kavuşması için ideal bir ürün olabilir.
- Göz ve dudak çevresi hassas olduğu için ilk olarak bu bölgelerde kırışıklıkla görülür. Bu kırışıklıkların önüne geçmek ve azaltmak için düzenli olarak Nuxe Nuxuriance Ultra Eye And Lip Contour ürününü kullanabilirsiniz.
Kullanım Şekli: Temizlenmiş göz ve dudak çevrenize parmak uçlarınızla uygulama yapınız. Sabah ve akşam kullanıma uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder