8 Aralık 2016 Perşembe

Avene Termal Suyu Spreyi-Avene Eau Thermale Spray 150 ml

Avene Eau Thermale Spray 150 ml. 
Avene Termal Suyu Spreyi
Fiyatı : 36.00 TL
İndirimli Fiyatı : 25.20 TL
www.eczanedesin.com

Ürün Özellikleri : Ph değeri 7.5 olan termal su cildi nemlendirir ve tazelik hissi sağlayabilir.Hassaslaşmış ciltlerin de kullanımına uygundur. Ürün sprey formu ile kullanım kolaylığı sağlar. Her cilt tipinin kullanımına uygun bir üründür. Cilt yapısı ile uyumludur. İhtiyaç duyulan her an kullanılabilir.
Avene ürünlerinin hepsi Termal su içeriği ile zenginleştirilmişlerdir.
Sonuç :Cildi rahatlatmaya, yatıştırmaya, nemlendirmeye ve serinlik sağlamaya yardımcıdır.
Kullanım Şekli :Bir veya iki kez ihtiyaç duyulan bölgeye püskürtülerek uygulanır. İhtiyaç duyulması halinde uygulama tekrarlanabilir.
İçerik : Avene Termal Suyu, kalsiyum, magnezyum ve cilt için değerli elementler içermektedir.
Avene termal su hem kadınların, hem erkeklerin hem de çocukların cildi için kullanıma uygundur. Her cilt tipinde serinlik, canlılık hissi sağlar.
Ciltte ferahlık hissi sağlamaya çalışır. Ciltte rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuzda veya istediğiniz her anda kullanabileceğiniz bir üründür.
Çeşitli sebeplerde ciltte oluşabilecek kaşıntı, gerginlik, kuruluk durumlarında kullanım için idealdir.
Güneş ışınlarının zararlı etkileri, hava değişimleri, mevsimsel değişimler gibi dış faktörlerin etkisi ile ciltte gerginlikler, nem kaybı oluşabilir.
Avene Termal suyu, zengin içeriği ile, farklıcilt tiplerinde nemlenme ve yumuşaklık hissi vermeye, canlanma sağlamaya çalışır.
Kullanılan kimi ilaçlar, yapılan bazı uygulamalar cildi olduğundan daha fazla hassaslaştırabilir. Hassaslaşan ciltte gerilmeler, kepeklenmeler, kızarıklık veya kaşıntı hissi gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Avene Termal suyu, hassaslaşmış ciltte kullanmak için idealdir.
Sağlıklı, genç görünen, ışıl ışıl bir cilde sahip olmak için cilt bakımlarının düzenli yapılması ve doğru bir şekilde uygulanması gerekir. Avene markasına ait cilt bakım ürünleri ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz.
Avene markası, ürünlerini tüm farklı cilt tiplerini ve ihtiyaçlarını düşünerek geliştirmiştir.
Avene Termal Suyu da en sık tercih edilen ürünlerinden biridir. Farklı formları da bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder