5 Şubat 2017 Pazar

Nuxe Creme Nuxurıance Jour 50 ml P.N

Nuxe Creme Nuxurıance Jour 50 ml P.N
Nuxe Yaşlanma Karşıtı Yoğunlaştırıcı Gündüz Kremi 50 ml Jour
Ürün Kodu : 586
Fiyatı : 199.00 TL
%40 İndirimli Fiyatı : 119.40 TL
www.eczanedesin.com

Ürün Özellikleri: Normalden kuruya dönük ciltlerdeki kırışıklık ve yaşlanma belirtilerinde azalma sağlamaya yardım eder. Özellikle yaşın ilerlemesiyle cildinizde katman yenilenmesi yavaşlar, cildin dokusu zayıflar, mat ve kırışıklıklar görülen bir cilt oluşur. Nuxe Nuxuriance Jour –Creme, cildi nemlendirerek yumuşaklık vermeye, canlılık ve sağlıklı bir ışıltı kazandırmaya yardımcı olur. Dolgunlaştırıcı etki göstererek ciltteki kırışıklık ve ince çizgi görünümlerinde azalma sağlamaya çalışır ve cildi güçlendirir. Dokuda yoğunluk sağlayarak daha gergin ve esnek bir cilde kavuşmanızı destekler. Paraben, fenoksietanol, mineral yağlar içermez, gözenekelerinizi tıkamaz.
Sonuç: Normal ve kuru ciltlerde görülen kırışıklık ve cansızlık, matlıkları gidermeye yardım eder. Gün boyu nem sağlayarak cildi yumuşatır.
Kullanım Şekli: Her gün sabahları yüz ve boyun bölgesine nazikçe masaj yaparak yediriniz. En iyi etki için ürünü kullanmadan önce Nuxe Nuxuriance Serum kullanmanız tavsiye edilir.
İçerik: Tetrapeptit, Arakorya Tohumu, Bakau Bitki katmanları, Maca Kökü Moth Fasulyesi Tohumu, İbiscus Çiçek Asiti, Kırmızı Yosun Özü, Buğday şekeri, Eriha Gülü, Çayır Kraliçesi
Yaşlanma etkilerine karşı geliştirilmiş olan zengin bitkisel içeriğe sahip ve gündüz bakımı için kullanılabilen bakım kremidir.
Özellikle olgun, kırışıklık ve ince çizgi problemleri olan karma cilt yapısına özel bakım ve onarım kremidir.
Nuxe Nuxuriance Jour –Creme,cilde canlılık ve esneklik kazandırırken dolgunlaştırıcı özellikleri ile daha genç bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.
İçeriğinde Eriha gülü, çayır kraliçesi, buğdayşekeri bulunan ürün, ciltte etkili ve kalıcı nemlenme sağlamaya yardımcı olur.
Cildin daha yoğun hale gelmesine, cilt üzerindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların sayısında önemli derecede azalmaya yardım eder.
Nuxe Nuxuriance Jour –Creme,ile cildi dolgunlaştırarak ,daha genç ve düzgün görünen bir cilt oluşmasını sağlarken, cildin esneklik ve güç kazanmasına da yardımcı olur.
Arakorya tohumu, bakau bitki katmanları, maça kökü bulunan ürün, cildin dokusunu yoğunlaştırmaya,çizgilerin ve kırışıklıkların görünümlerini hafifleterek düzgün bir görünümelde etmeyi sağlamaya yardımcı olur. Ürün,paraben ve phenoxyethanol içermez.
İç ve dış etkenlerle birlikte yaş ilerledikçe katman yapısının yenilenmesi yavaşlamaktadır ve yaşlanma hızını etkiler. Çevresel etkiler, cildin aşırı kuru ve hassas olması sebebiyle daha da kırışmaya başlayan cilt dokusu bunu engelleyebilecek bir desteğe, korunmaya ihtiyaç duymaktadır.
Hipoallerjeniktir, komedojenik değildir, paraben, phenoxyethanol ve koruyucu içermez.
Kullanımı:
Daha etkili sonuçlariçin gündüzleri iyice temizlenmiş cilde Nuxe Nuxuriance Serumun ardından tüm yüzve boyun bölgesine uygulanması tavsiye edilir. Her gün kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder