28 Ekim 2016 Cuma

ELANCYL ÜRÜNLERİ

Elancyl Ürünleri
İndirim Fırsatları

www.eczanedesin.com





Elancyl ürünleri 35 yıldır Fransız bilim adamları tarafından geliştirilmektedir. Elancyl krem tarzındaki ürünleri vücut bakım, selülit ve çatlak problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Elancyl ürünlerini, kafein, floridzin, Sichuan biberi, pilosella, sarmaşık gibi bitkilerin bileşimlerinden meydana getiriyor.

Kadınlar, her zaman gençliklerini, güzelliklerini ve ciltlerini korumak isterler. Pürüzsüz bir tene sahip olmanın hayalini kurarlar. Ancak bazı etkenlere bağlı olarak, vücutta sarkmalar, çatlaklar veya portakal kabuğu görüntüsü oluşabilir. Elancyl ürünlerini, kadınların güzelliklerini ortaya çıkarabilmeleri için geliştirmiştir.
Vücudun bazı bölgeleri daha çabuk deforme olur. Kilo alıp vermeler, vücutta sarkmalara neden olabilir. Galenic Elancyl Multi - Fermete Corps, Sıkılaştırıcı Vücut Kremi, karın, kol, basen ve bel bölgesinde sıkılaşma etkisi sağlamaya yardımcı bir üründür. Cildin yeniden şekil almasına yardımcı olurken, aynı zamanda nemlenme etkisi de sağlar.
Galenic Elancyl Gel Correction Vergetures, hamilelik boyunca oluşmuş çatlakların görünümünü, hamilelikten sonra azaltmaya çalışır. Hoş kokusu ile severek kullanabileceğiniz bir üründür. Hamilelik boyunca, vücut birtakım değişiklikler meydana gelir. Hamilelikte derinin gerilmesinde ve kilo alımından dolayı, çatlaklar oluşabilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, çatlak olan bölgeye uygulanır.
Elancyl Huile De Soin Vergetures - Emzirme Dönemi Çatlak Karşıtı Bakımın hamileliğin 4.ayından itibaren kullanılması önerilir. Doğal içerikleri ile çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Hamilelik döneminde çatlaklara daha sık rastlanır. Ketencik yağı, çuha çiçeği yağı, aspir yağı içerir. Cildi nemli tutmaya çalışır. Karın, göğüs ve bacak bölgesinde kullanıma uygundur.
Kadınların en sık şikâyet ettiği konulardan biri de selülit görünümüdür. Cildin altında yağ dokusunun sıkışması ve kan dolaşımının yavaşlaması sonucu, ciltte portakal kabuğu görünümüne benzer pürüzlü bir yapı oluşur. Galenic Elancyl Cellute Offensive, Selülit İçin Krem-Jel, kalça bölgesinin sıkılaşmasına ve incelmesine yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Kalça ve basen bölgesinde selülit görünümüyle mücadele etmeye çalışır.
Elancyl Cellu Slim, var olan inatçı selülitleri gidermeye yardımcı jeldir. Phloridzine ile adiposit, Kafein, Sarmaşık özleri, içerir. Cilt tarafından kolay emilen meyve kokulu jel yapısıyla, cildinizi rahatlatmaya yardımcıdır.
Elancyl Göğüs Şekillendirici Krem, göğüs bölgesinde sıkılaşmış bir doku sağlamaya yardımcı olur. Boyun, dekolte ve göğüs bölgesi için kullanıma uygundur. Sabah ve akşam ihtiyaç duyulan bölgeye dairesel hareketlerle, masaj yaparak uygulanır.
Kadınlar, bakımlarına özen gösterirler. Cilt ve vücut bakımlarını yaparken, kullandıkları ürünlerin ciltleriyle dost içeriklere sahip olmalarını isterler, bu yüzden her ürünü kullanamazlar.
Selülitler, çatlaklar, sarkmalar, kadınların en sık şikâyet ettikleri, problemlerden bazılarıdır. Elancyl ürünlerini, bu problemlerle mücadele etmek üzerine geliştirmiştir.
ELANCYL ÜRÜNLERİ
Elancyl Prevention Vergetures hamilelik dönemi Çatlak Önleyici krem 150ml
Elancyl Huile De Soin Vergetures - Emzirme Dönemine özel Çatlak Karşıtı Bakım yağı 150 ml
Elancyl Lait Hydratant Energisant Vücut Nemlendirici Losyon 400ml
Elancyl Eau D'eclat 150ml-ferahlatıcı vücut spreyi
Elancyl Activ Massage Minceur Recharge Selülit Karşıtı profosyonel  Aktif Masaj Jeli
Elancyl Gel Correcteur Vergetures (Oluşmuş Çatlaklar İçin) 75ml
Elancyl Multi - Fermete Corps (Sıkılaştırıcı Vücut Kremi) 200ml
Elancyl Serum Fermete Buste (Göğüs şekillendirici Krem-Jel) 50ml
Elancyl Gel Douche Tonifiant (toksin atıcı Duş Jeli) 200ml
Elancyl Activ Massage Minceur kofre 200 ml Selülit Karşıtı profosyenel  Aktif Masaj Kiti
Elancyl Gommage Moussant Tonifiant 150ml-toksin atıcı vücut  peelingi.
Elancyl Lait Hydratant Energisant 200 ml-Tüm cilt tiplerinde, oluşan kuruluğu gidermek için geliştirilmiş olan, vücut nemlendirici
Elancyl Cellu Slim Ventre Plat Karın ve bel Bölgesi 150 ml
Elancyl Huile de Douche Tonifiante 200ml-Nem kazandırmaya yardım eden bir duş jeli
Elancyl Cellu Slim 200ml-İnatçı selülitler için yardımcı olabilen bakım kremi.
Elancyl Cellu Slim Night - Selülit Karşıtı Yoğun Gece Bakımı
Elancyl Slim Design 200 ml-Şekillendirici Selülit Karşıtı Bakım jeli (Kalça Ve Basen)
Elancyl İnatçı Selülitler Kalça ve Basen Bölgesi Bakım Seti - Sporcu Telefon Kılıfı ve Seyahat Boy Ürünler Hediye
Elancyl İnatçı Selülitler Karın Bölgesi Bakım Seti - Sporcu Telefon Kılıfı ve Seyahat Boy Ürünler Hediye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder