9 Şubat 2018 Cuma

DCL Ürünleri


DCL ileri cilt bakımı teknolojilerindeki lider konumunu, klinik çalışmalarla sürdürürken, patentli teknolojiler ve kapsamlı çalışmalarla ciltlerde eşsiz bir performans sağlıyor
Cilt kozmetiğinde yenilikçi adımlar sağlayan DCL ürünlerine www.eczanedesin.com online olarak ulaşabilir indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz
DCL, uzmanları ve dermatologlar 1980 yılından beri cilt ve saç bakımı için çalışmalarını sürdürüyor. Anti-aging, leke giderici, akne ve sivilce, göz çevresi bakımı, nemlendirici, maske ürünleriyle geniş bir ürün içeriğine sahiptir. DCL cilt bakım ürünleri, nemlendirici, temizleyici, maske, akne ve sivilce, leke giderici ve anti-aging ürünleri içerir.
Alfa Hidroksi Asitler (AHA’lar), üzüm, elma ve şeker kamışı gibi doğal meyvelerden elde edilen, toksik olmayan maddedir. AHA’nın en küçük molekülü glikolik asit, şeker kamışından elde edilir. DCL AHA’lar ciltteki ölü hücreleri uzaklaştırmaya, cildi derinlemesine temizlemeye ve yenilemeye yardım eder. Kırışıklıkları ve çizgilenmeleri düzeltmede yardımcıdır. Sağlıklı, pürüzsüz ve canlı bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur.


Güneş ışınlarının zararlı etkileri, ciltte lekelenmelere yol açabilir. DCL Skin Brightening Complex, Güneş’ ten kaynaklı leke oluşumunu önlemeye çalışır. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan ürün, cilde aydınlık bir görünüm sunmaya yardımcıdır.
Güneş ışınlarının cilt açısından birçok zararı vardır. Bunlardan biri de erken yaşlılık belirtilerine sebep olmasıdır. DCL Super Sheer Sunscreen Spf 50, en hassas ciltlerin bile kullanabileceği bir Güneş koruyucudur. Foto yaşlanmaya neden olan, Güneş ışınlarına karşı yüksek derecede koruma sağlamaya çalışır. Cilde koruma sağlamaya çalışırken, aynı zamanda nem desteği sağlar.
Cildimiz, sağlığımızın güzelliğimizin göstergesidir. Cildimize doğru ürünlerle, doğru ve düzenli şekilde bakım yaptığımızda, sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olabiliriz. Cildin yapısı çok hassastır, kullanılan ürünlerle olumlu sonuçlar elde edileceği gibi, cilt sorunlarına da yol açılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder